Új OHAUS Guardian 5000 és Guardian 7000 fűthető mágneses keverők

Think Safer. Think SMART.

Megbízható fűthető mágneses keverők kiemelkedő biztonsági funkciókkal és intelligens működéssel

Az OHAUS Guardian család 8 modellt foglal magában, amelyek kiváló biztonsági funkciókkal rendelkeznek és kiemelkedő fűtési és keverési teljesítményt nyújtanak alacsony költségek mellett.

A Guardian sorozat tartósságot, megbízhatóságot és biztonságos működést kínál mind akadémiai, kutatói, laboratóriumi vagy ipari felhasználás mellett is. Az OHAUS SMART technológiának köszönhetően csökkenti az esetleges balesetek előfordulásának lehetőségét.

Guardian 7000

Az OHAUS Guradian 7000 sorozat fűthető mágneses keverői kiváló biztonsági funkciókkal rendelkeznek és kiemelkedő fűtési és keverési teljesítményt nyújtanak. A legújabb generációs OHAUS SmartPresence™ és SmartLink™ technológiának köszönhetően a Guardian 7000 sorozat közeli vagy akár távoli felügyeletet is biztosít. A laboratóriumi dolgozók és minták biztonságban lehetnek a SmartHeat™ technológiának köszönhetően, ami egy előre megadott maximális hőmérsékletnél nem engedi magasabb hőmérsékletre hevülni az érzékeny mintákat.

A Guardian 7000 sorozat összes modellje fűthető mágneses keverő külső hőmérséklet szondával (alapcsomag része)

Guardian 5000

Az OHAUS Guardian 5000 sorozatú fűthető mágneses keverők egyenletes keverést és hőmérséklet vezérlést biztosítanak. A jól olvasható LCD kijelzőn az összes fontos adat megjelenik. Az innovatív, vegyszer-ellenálló SmartHousing™ tervezésnek köszönhetően a készüléket könnyű tisztítani és nem melegszik át, csökkenti az esetleges balesetek előfordulásának lehetőségét. A Guardian 5000 sorozat tartósságot, megbízhatóságot és biztonságos működést kínál mind akadémiai, kutatói, laboratóriumi vagy ipari felhasználás mellett is. A SafetyHeat™ rendszer folyamatosan ellenőrzi a fűtőlapot és megelőzi a túlmelegedést.

A Guardian 5000 sorozat típusai: fűtőlap, mágneses keverő, fűthető mágneses keverő (külső hőmérséklet szonda rendelhető)

Részletes tájékoztató:

OHAUS_Guardian_fűtőlapok_és_mágneses_keverők

Összehasonlító táblázat: